Punjabi Only... :D

Re: Punjabi Only… :smiley:

jana taay pavay ga :asa:
sunya ay bachian nu askool paijan daay paisy mildy nain:5:

lol :omg:

tussi ainj karo… tuanu jinnay pese laban ge os toon bohtay mere kolon le lena :biggthumb:

Re: Punjabi Only... :D

peer dhoti saab paisy nai laindy.... 5 kilo mix fruit naal guzara karr lavan gaa

o twadi khair howe...punjabi chaldi pae

han han… lende kujj nai per mangg leinde nein :omg:

sahi baba ji.. me te tokra phaij dawanga Dhoti aali darkar ke akhaRay ich :biggthumb:

waikho waikho kon kon.. Sher Aaya Sher Aaya :yahoo:

o shzadayoooo jiyoonde rao aaj kal tuanu ee yaad kita jaa reya si :lifey:

:salam: kee haal chaal ne ?? :smiley:

khyal rakhna koi plaskat da fruit na hovy wich… hun baba je daay daand unj daay nai rahay:bummer:

Walikum salam…Rab diyan rakhan

tusi we sada abaad rawo..

menu yaad kita ja riya see?? mein koi bijli an? :faizy:

mehnbani baadshaoo…

kithay ghab so ??? te mobile v band rakheya hunda jay :bummer:

hor sunao aj kal keRay aidde kamm pay gaye tuannu ke hum sanu ee bhull gaye oo :hmmm:

te kee horeya way aj kal ? :smiley:

tusi bilkul sai akhiya...mobile aksar band renda e...pechla pora mahina on se vese...lekin meri ek cheez hamesha on rendi..fb

thora jiya busy hega bus..or kuj khas nai...pulan de gal te bilkul na karo...kis tara'n pul sakne ann...
or kum dhanda val ja rea?

ahan… tuannu pata ke me 3-4 wari lahore aaya te tuannu fone kita ke mulaqaat hi hojaye… per kithay :teary2: fone band… khair ay dasso busy kithay oo ???

aye haye me sadqe :hugz:

lo dasso… tuannu pata ee nai mere kamm de baaray ich.. oo sab kuj me chadd dita :biggthumb:

oh m fer miss kr dita...bus 1 mahina hor..fer mera mob ho jawe ga on...fer e shikayat nai howe ge twano

ahoo ahoo bilkul dasya see kuj karan chale see...lagda o kam ho gea e?

mubarkaaaaannn

wahh baiee aj te khoash ker dita jay :smiley:

Paa ji apne laiee v hun kuj ker lawo plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :chilly:

hanji Mubarik howay.. me tuanu FB te msg kerke dasna waan.. per hajjay FB open hi nai hoandeya.. pata nai parson da problem ker reya ay FB :konfused:

o ji khair mubarik khair mubarik :lifey:

:hehe: zaroor zaroor…pelan twano e dasan ge

ahoo theek mein hun be cheeni naal intezar karan ga msg da…jadon open howe …kar dena

ALLAHHHHHHHHH khair karayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :biggthumb: yakin karo me soch soch ke pagal ho jana waan… kuj karo chetti :hugz: :smiley:

thik thik Paa ji.. pata nai fb waleyan nu ki hogaya ay… open hi nai kerde paye :konfused:

oh…kion…enna kee sochna ede vich? sochi pya te banda gya

mera fb sai chalda pya…lagda twada koi firefox da masla hona…cookies wagera delete kr ke vekho

aj te ethy bare bare log aai nein

chaaa de naal biskut zaroor liana

aray paa ji tuade laiee sochi peya hoya wan hor ki :chilly: ais laiee chetti chetti karo :lifey:

hmmm lag gai samajh… laoo fer me cookies delete kerke aana waan fer wekhneyaan ke chalda hai ke nai FB :smiley:

waikho waikho kon aaya.. Sher Aaya Sher Aaya :D